Terapia parella i sexologia Marina Castro Leonarte - Productos, ofertas, noticias

Noticias

Nou programa d'activitats per el 2014 2015

2014.08.07

En la pàgina web www.marinacastro.com ja us podeu descarregar el nou programa d'activitats i realitzar les inscripcions.

Espero que sigui del vostre interés

Artículos

La tendència natural d’una relació és la destrucció… o no

2014.08.07

La primera vegada que en vaig ser plenament conscients se’m van posar tots els pels de punta…. així doncs què faig com a terapeuta? Quin sentit té la meva feina?

Hi ha moltes coses boniques a la natura que tenen tendència a la destrucció… el foc s’apagarà, un jardí serà una selva, la casa neta al caos….

La diferència respecte la relació de parella és la consciència que en tenim, tothom sap que ha de mantenir el foc, la casa, el jardí… dedica un temps, un esforç i unes activitats a fer-ho i a saborejar després els resultats per tal de motivar-se i seguir invertint el procés “natural”.

La meva feina és ajudar a restituir el que no s’ha sabut cuidar o que no s’ha creat correctament però sobretot aprendre a mantenir a evitar aquesta destrucció, aquest deteriorament que socialment cada cop més ens inculquen com inevitable i que acaba als jutjats i no té perquè ser així.

Ens eduquen per lluita per aconseguir, per seduir, per enamorar i llavors un cop fet què???  (Els contes i pel·lícules d’amor s’acaben aquí) llavors comença realment al feina, el cuidar, alimentar i guarir aquesta relació si no saps com no esperis a tenir un problema i necessitar teràpia hi ha servei de coaching per a parelles per aprendre a mantenir i cuidar la relació.

Què fa una sexòloga

2014.08.07

Una sexòloga és una professional de la salut, una persona llicenciada en psicologia i que com a mínim ha fet un màster en terapia sexual ( i millor si també té formació en teràpia de parella).

Partim de la base de que a ningú li agrada tenir problemes però quan son en l’àmbit de la sexualitat la cosa es complica.

No saber amb qui parlar-ne’n, la sensació de que ets la única persona d’aquest món que té un problema, la por a la burla o el ridícul, no parlem de sexe a part de la brometa per tant és un tema tabú….. fa que el problema es mantingui ocult i patint en silenci.
Quan algú ve a la consulta amb aquest panorama explicar la meva feina és un requisit indispensable.
Sóc un GPS, la meva feina és ajudar a trobar la sortida al problema potenciant els recursos propis o ajudant a crear-ne’n de nous. Per poder treballar necessito els mapes;  de com és un i la seva història, si hi ha parella el mapa de la parella, el mapa de la relació i el mapa del problema. Els problemes funcionen com per patrons, com un bucle infinit on vas donant voltes i a cada volta es va fent mes i mes gran, es quan tens la sensació de ja hi tornem a ser, un altre cop però no en puc sortir de la dinàmica.

Un GPS també necessita un destí un lloc real on anar, remarco lo de real ( pel.lícules i llibres son fantasies).
brain maze
Amb aquesta base anirem treballant cap al CANVI, el canvi pot costar ja que hem d’alterar, les creences, les emocions, les conductes, els pensaments, la relació… (la sexualitat conté tots aqueste components) ja que si seguim fent el mateix seguirà passant el mateix.
Per ajudar al canvi a part de la feina que fem a consulta a casa s’ha de seguir treballant , avançant cap al objectiu entre les sessions.
Si vols canviar alguna cosa a la teva intimitat i estàs prepara’t/ada per iniciar el viatge puc ser el teu GPS.

Cooperación

Coworking de salud en Girona, despachos compartidos

2015.04.03

Espacio terapéutico Onia es un centro para profesionales de la salud para desarrollar su tarea profesional mediante un espacio terapéutico adecuado al corazón de la ciudad de Girona.

Ofrece despachos equipados para que especialistas de diferentes disciplinas relacionadas con la salud y la estética puedan desarrollar su labor asistencial.

El centro consta de 4 despachos equipados , cocina para los terapeutas , un baño y el recibidor / salita de espera. Todo él decorado con un estilo cálido y acogedor.

 

Dispone de wifi , calefacción y aire acondicionado.

Para facilitar la difusión de los servicios terapéuticos, Onia tiene una web www.onia.cat donde los profesionales pueden ofrecer sus servicios y ofertas.

La cuota es mensual y varía en función de los días semanales que se pase consulta ( entre las 9h y las 21h ) y ya incluye todos los gastos ( luz, agua , limpieza diaria, cafés , tés , web, wifi ... )

 

En la web www.onia.cat podeis ver tarifas, descripción de los despachos y fotos.

Más información en 678424548